Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

art:tečaji


Miklošičeva 38

O podjetju:

art:tečaji
Zavod Suri
Miklošičeva 38
1000 Ljubljana

sola@art-tecaji.com
www.art-tecaji.com
tel. 041 516 760

art:tečaji je šola za risanje, slikanje, keramiko, kiparstvo, kaligrafijo, nakit, oblikovanje, risanje na svilo ter priprave devetošolcev na Srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo: Likovno gimnazijo in dijakov na fakultete likovne smeri; 1: Akademija za likovno umetnost in oblikovanje, 2:Pedagoška fakulteta, 3: Biotehniška fakulteta, 4: Fakulteta za arhitekturo, 5: Naravoslovnotehniška fakulteta, 6: Fakulteta za gradbeništvo in 7: Visoka šola za dizajn.

Področja izobraževanj:

art:tečaji je šola za risanje, slikanje, keramiko, kiparstvo, kaligrafijo, nakit ter priprave devetošolcev na Srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo: Likovno gimnazijo in dijakov na fakultete likovne smeri; 1: Akademija za likovno umetnost in oblikovanje, 2:Pedagoška fakulteta, 3: Biotehniška fakulteta, 4: Fakulteta za arhitekturo, 5: Naravoslovnotehniška fakulteta, 6: Fakulteta za gradbeništvo in 7: Visoka šola za dizajn.

Reference:

sodelovanje z gimnazijami po celotni Slovenije (izvajanje likovnega pouka, likovni krožki in z njimi povezanih izbirnih vsebin)
sodeljujemo tudi z Ministrstvom za šolstvo in Zavodom za šolstvo ter mestom Ljubljana- urad za mlade
sodelovanje z različnimi podjetji: Mladinska knjiga
sodelovanje z Androgoškim centrom Slovenije...

Art:tečaji dobili nagrado in priznanje za "Pri nas je neformalno učenje pomembno" iz rok Ministra za delo, družino in socialne zadeva dr. Ivana Svetlika in Ministra za šolstvo in šport dr. Igorja Lukšiča.
http://art-tecaji.com/priznanja-in-nagrade/

Komentarji