Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Z inovativnim pristopom do večje uspešnosti

M.H.Laras d.o.o.


M.H.Laras d.o.o.
Brezplačno
V Vašem podjetju
Po dogovoru
2 uri
Izobraževanje za podjetja

Informacije o programu

Kaj storite, ko se utapljate v množici e-pošte, telefonskih klicev …, koncentracija vam pada, vi pa morate pripraviti pomembno predstavitev za današnji sestanek?

Se kdaj vprašate, kaj delate narobe, ko pogovor v timu kar naenkrat zamre? Med ljudmi začutite napetost ali celo sovražnost?

Nimate odgovora? Pridružite se nam na brezplačnem treningu, ki vam bo ponudil rešitev ne samo za obe gornji vprašanji, ampak še mnogo več.

Na izredno zanimivem treningu se boste naučili, kako možgani vplivajo na našo produktivnost, ustvarjalnost in obnašanje. Neverjetna dognanja o delovanju možganov vam bodo na enostaven način pomagala do večje storilnosti in učinkovitosti.

V trenutkih, ko padejo naša storilnost, učinkovitost, koncentracija ali kreativnost, se nam zdi, da smo nesposobni, da se moramo še bolj potruditi, biti vztrajni … Dejansko pa je razlog, da se znajdemo v takšnih situacijah, zakonitost delovanja naših možganov. S pridobljenim znanjem o naših možganih, kako jih lahko upravljamo, kakšno okolje potrebujejo za kreativnost in maksimalno storilnost, boste aktivno vplivali na svojo uspešnost. Z najnovejšimi znanji s tega področja boste pozitivno vplivali na svoje in obnašanje drugih. Napete situacije, sovražnost in neproduktivno tekmovalnost boste znali preusmeriti v timsko delo za skupni cilj.

Pridobljeno znanje boste lahko TAKOJ preizkusili in uporabili v praksi. In zagotavljamo vam, da boste navdušeni nad rezultati!

Trajanje: 2 šolski uri, v skupini od najmanj 4 do največ 8 ljudi.
Kraj in datum:
Trening se izvede v Vašem podjetju po predhodnem dogovoru. 

Še več o inovativnih pristopih, ki jih lahko uporabite, kadar morate biti učinkoviti pod visokim stresom, pri pogajanjih, motiviranju ljudi, uvajanju potrebnih sprememb in podobno, lahko izveste na našem celovitem treningu: »Kako povečati lastno učinkovitost?«.

Komentarji