Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Verlag Dashofer, založba, d.o.o.


Dunajska cesta 21

O podjetju:

Strokovna založba Verlag Dashöfer je bila ustanovljena 1988 v Hamburgu, Nemčija. Prva tuja podružnica je začela delovati v Pragi leta 1990. Od tedaj se je mednarodna prisotnost založbe nenehno zviševala, tako da danes deluje s petnajstimi založbami v dvanajstih državah. V Sloveniji deluje založba Verlag Dashöfer že več kot deset let. Izdaja publikacije z ekonomskega in pravnega področja. Eden izmed ciljev založbe je ponuditi praktične nasvete  ter seznaniti z aktualnimi informacijami.

Področja izobraževanj:

V založbi Verlag Dashöfer skrbimo za Vaše stalno izobraževanje, zato organiziramo strokovne seminarje s področij računovodstva, financ, prava, managementa in drugih, ki Vam koristijo pri Vašem vsakdanjem delu ter osebnostnem razvoju. Ker se zavedamo, da je za uspešno delo v podjetju potrebno še kaj več kot zgolj poznavanje zakonskih predpisov, na seminarjih založbe Verlag Dashöfer ugledni predavatelji z odličnimi referencami namenijo velik del časa predvsem spoznanjem in ugotovitvam.

Reference:

Se sprašujete, zakaj se udeležiti naših izobraževanj? Preverite, kaj o nas menijo dosedanji udeleženci."Vse pohvale predavateljici za obširno, jasno in enostavno predstavitev teme, organizatorju pa hvala lepa za vse in sigurno se še srečamo!"Edvard Žibert, Bank Austria Creditanstalt d.d., Ljubljana"Poučno, zanimivo, razumljivo, skratka eden najboljših seminarjev, kar sem jih poslušala!"Nataša Glazer, Relax turizem d.o.o."Sem prvič, zagotovo pa ne zadnjič. Zelo mi je všeč individualen pristop.

Komentarji