Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Veris - jezikovni studio


Stegne 7

O podjetju:

Podjetje VERIS je bilo ustanovljeno leta 1992 kot ena prvih slovenskih prevajalskih agencij. S kakovostnim delom in hitrim odzivom si je kmalu pridobilo širok krog stalnih in zadovoljnih strank ter postalo zanesljiv partner evropskih institucijam in večjim mednarodnim podjetjem.

Svojo ponudbo storitev smo kasneje zaokrožili s SEMINARJI za prevajalce, splošnimi in specializiranimi JEZIKOVNIMI TEČAJI ter JEZIKOVNIMI POTOVANJI in tudi na področju jezikovnega izobraževanja dokazali, da znamo združiti skrb za nadstandardno kakovost in ugodno ceno.

Področja izobraževanj:

Jezikovno izobraževanje: poučevanje jezikov (angleščina, nemščina, francoščina, italijanščina, španščina, hrvaščina, ruščina, slovenščina za tujce) na različnih oblikah tečajev: tečaj splošnega jezika, poslovnega jezika, obnovitveni tečaji, tečaj konverzacije, individualni in specializirani tečaji. Učenje jezikov na poslovnih tematskih seminarjih (eno- in dvodnevne delavnice in seminarji s področja poslovnih srečanj, pogajanj, telefoniranja, predstavitev itd.). Organiziramo prilagojena jezikovna izobraževanja za samostojne podjetnike, projektne vodje, vodstvene delavce, turistične delavce, tajnice/tajnike in poslovne sekretarke/sekretarje, komercialiste, popotnike in vse ostale.
Poleg tečajev, delavnic in seminarjev s področja učenja jezikov smo specializirani za izvajanje izobraževanj za prevajalce (tako s področja prevajalskih orodij Wordfast in Trados, kakor tudi za uporabo prevajalskih pripomočkov in jezikovnega izpopolnjevanja za prevajalce).

Vedno prisluhnemo potrebam in željam strank in se jim, kolikor je mogoče, prilagodimo. Odlikujejo nas tematski tečaji za tečajnike s pomanjkanjem časa, na katerih poučujejo samo diplomirani profesoji tujih jezikov z dolgoletnimi izkušnjami in veseljem do poučevanja. Naše stranke so pretežno podjetniki oz. podjetja, ki zahtevajo predvsem hiter odziv in preverjeno kvaliteto.

Reference:

Verisu zaupajo: Evropska komisija, Evropski parlament, Svet ministrov, Računsko sodišče, Ministrstvo za notranje zadeve, Ministrstvo za obrambo, Ministrstvo za okolje in prostor, Urad Vlade RS za informiranje, Upravna akademija, Protokolarni objekt Brdo, Transline, Lek, Krka, Revoz, NLB, Luna, Keune&Nagel, Micro sistemi, Aurora Dental, Finance, Visit in mnogi drugi.

Komentarji