Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Tečaj španščine za podjetja

SmartNARIS d.o.o.


SmartNARIS d.o.o.
460,00 € 414,00 €
Cena vsebuje DDV
Prikaži brez DDV
10%
popust
po dogovoru
Po dogovoru
30 ur
Izobraževanje za podjetja

Informacije o programu

Poslujete s tujino? Ne dovolite, da vam neznanje jezika ovira sodelovanje s poslovnimi partnerji!

Ponujamo vam popolnoma prilagojene jezikovne programe, ki vam bodo olajšali sporazumevanje s sodelavci in poslovnimi partnerji iz tujine. Odločite se med tečaji po meri, poslovno španščino in tečaji španščine za različne poklice.

Tečaji španščine po meri: Za svoj denar dobite več

Tečaji po meri so zahtevnostno in vsebinsko zasnovani skladno z znanjem in željami zaposlenih, s čimer se zagotavlja kar najbolj koristno in aplikativno znanje, ki ga boste potrebovali za vsakdanje delo, hkrati pa prihranite čas, saj se ne učite stvari, ki jih ne boste potrebovali. V sodelovanju z našim predavateljem predhodno opravimo preverjanje znanja, na podlagi katerega se skupaj odločimo za zahtevnostni nivo in vsebino tečaja.

Poslovna španščina

Tečaj poslovne španščine vsebuje specifično izrazoslovje angleškega poslovnega jezika, s katerim boste s svojimi partnerji zmogli tudi najzahtevnejše pogovore. Tečaj poslovne španščine vam prinaša znanja poslovnega jezika, širše besedišče in prodornejši nastop.

Trajanje: 40 ur
Cena: 460 evrov (z DDV) vsa literatura je všteta v ceno

Tečaj španščine za poklice

S tečaji za različne poklice se najbolj približate vašemu vsakdanjemu besedišču, zato se učite hitreje, naučite se več in najpomembneje - z vsakdanjo prakso obnavljate znanje. Odločite se med tečaji, specializiranimi za pravnike, finančnike, kadrovnike, farmacevte itd.

Trajanje: 30 ur
Cena: 460 evrov (z DDV) vsa literatura je všteta v ceno

Komentarji