Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Ruski ekspres d.o.o., Center ruskega jezika


Proletarska cesta 4

O podjetju:

Bi radi dodali ruski jezik v svoj življenjepis? Se odpravljate na potovanje v Rusijo? Predstavljamo vam podjetje, katerega glavne dejavnosti so povezane z ruskim jezikom, rusko kulturo in Rusijo. Naše delo temelji na osebnem pristopu in visoki kvaliteti storitev. Svojo pomoč nudimo tako podjetjem kot tudi posameznikom: izvajamo tečaje in delavnice ruskega jezika, ponujamo strokovno prevajanje in tolmačenje.
Počnemo tisto, kar imamo radi, najbolje znamo in obvladamo. Združujemo znanje in izkušnje naravnih govorcev ruščine in domačih strokovnjakov ter jih z veseljem delimo z našimi strankami.

Področja izobraževanj:

Odslej tudi v Sloveniji! Mednarodno veljavni izpiti iz ruščine TORFL - dokažite svoje znanje!
Ruski ekspres je edini jezikovni center v Sloveniji, ki je pooblaščen za izvajanje mednarodnih izpitov iz ruščine. Pri nas lahko opravljate preverjanje iz splošnega znanja ruskega jezika na katerikoli zahtevnostni ravni in si s svojim znanjem pridobite tudi mednarodno veljavno spričevalo.

Želite sproščeno komunicirati v ruskem jeziku?
Vabimo vas, da se udeležite naših intenzivnih individualnih in skupinskih tečajev z naravnimi govorci ruščine. Na tečajih in praktičnih delavnicah odpravljamo najpogostejše napake, s katerimi se srečujete pri svojem delu ali študiju. Pridobili boste samozavest za suvereno komuniciranje z ruskimi partnerji.

Še tako "profesionalno gestikuliranje" vam ne bo pomagalo pri dogovarjanju z ruskim partnerjem. Na poslovnih sestankih z mednarodno udeležbo tolmačimo v ruski, ukrajinski, nemški in angleški jezik. Če želite imeti dobro prevedeno reklamno gradivo, poslovne dopise ali spletno stran, potem smo pravi naslov za vas.

Za suvereno obvladanje tujega jezika potrebujemo tudi kakovostno učno gradivo.
V Slovenijo smo pripeljali obsežno zbirko gradiva priznanih ruskih založb, namenjenega učenju splošne in poslovne ruščine. Prepričani smo, da je to odlična novica za vse predavatelje ruščine, ljubitelje ruskega jezika in poznavalce ruske kulture.

Reference:

Na področju izobraževanja in prevajanja stalno sodelujemo z več slovenskimi in tujimi podjetji. Naše stranke od nas upravičeno zahtevajo najbolj kakovostne storitve, njihova zvestoba pa je najboljši dokaz, da so z našim delom zadovoljne. Stalni stik in delo z maternim jezikom nas resnično veselita, zadovoljstvo in očitni napredek naših strank pa potrjujeta, da smo na pravi poti. Postanite naš partner tudi vi!

- Alples d.d.
- Delo, časopisno in založniško podjetje, d.d.
- Dnevnik, časopisna družba, d.d.
- Droga Portorož d.d.
- DZS, založništvo in trgovina, d.d.
- Gospodarska zbornica Slovenije
- Gostol-Gopan d.o.o.
- INLES d.d.
- Iskratel d.o.o.
- Iskra IMPULS d.o.o.
- Iskra Mehanizmi d.d.
- ISKRA Transmission d.d.
- Kraš d.d., Hrvaška
- LIP Bled d.d.
- Otok, zavod za razvijanje filmske kulture Ljubljana
- MAG, tedenski magazin
- Novartis Veterina d.o.o.
- POP TV
- Pošta Slovenije d.d.
- Primorske novice, ČZD d.o.o.
- Glavna poštna Uprava Rusije, Moskva
- Radenska d.d.
- Radio Slovenija
- Radio Študent
- Rotis d.o.o.
- RTV Slovenija
- Stilles d.d.
- SVEA lesna industrija d.d.
- TOM Oblazinjeno pohištvo d.o.o.
- TOSAMA d.d.
- TRIMO d.d., Trebnje
- TV Koper
- Večer, časopis
- Velana tovarna zaves d.d.
- Vinakoper d.o.o.
- Žito d.d. in drugi

Komentarji