Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Ruščina za podjetja - tečaji in prevajanje

Ruski ekspres d.o.o., Center ruskega jezika


Ruski ekspres d.o.o., Center ruskega jezika
30,00 €
Cena vsebuje DDV
Prikaži brez DDV
Ljubljana
Po dogovoru
1 ura
Izobraževanje za podjetja

Informacije o programu

BODITE KORAK PRED VAŠO KONKURENCO TUDI NA RUSKEM TRGU!  

  • Želite z vašimi partnerji sproščeno komunicirati v ruskem jeziku?
  • Vaše podjetje posluje z Rusijo ali Ukrajino?
  • Vas pogosto obiščejo ruski poslovni partnerji ali stranke iz bivše SZ, vi pa ne znate rusko?  
  • Nameravate z vašimi izdelki ali storitvami prodreti na ruski ali ukrajinski trg in potrebujete prevod katalogov v ruščino?

Spoštovani, vabimo vas, da z našo pomočjo na jezikovnih tečajih spoznate ruski jezik, se naučite njegovih osnov, da boste brezskrbno komunicirali, vodili poslovne sestanke  v ruskem jeziku ter spejemali ruske poslovneže in prijatelje. 
Poleg poučevanja ruščine vam nudimo kakovostne storitve prevajanja in tolmačenja v ruski in angleški jezik ter pomoč pri poslovanju z ruskimi poslovnimi partnerji.

Tudi vi dobro veste, da je za uspešen prodor na ruski trg ali poslovanje z Rusi nujno sporazumevanje v ruskem jeziku in poznavanje ruskih poslovnih ter kulturnih navad.

Potrebujete zanesljivega pomočnika, ki bi vam svetoval pri premagovanju ovir v komuniciranju z vašimi ruskimi poslovnimi partnerji ali strankami?

Mogoče pomoč naših prevajalcev in predavateljev ruščine boste potrebovali že kmalu.

Z koristnimi nasveti, prevajanjem, tolmačenjem ali učenjem ruskega jezika vam bomo prihranili veliko časa in nepotrebnih stroškov.

V Ruskem Ekspresu vam lahko ponudimo celovite rešitve za učinkovito komuniciranje v ruskem jeziku in brezskrbno poslovanje z ruskimi partnerji:

  •  prevajanje v ruski jezik (tehnična besedila, strokovna besedila, predstavitve podjetij, prodajne ponudbe, promocijska in oglasna sporočila, tekste za vašo spletno predstavitev (internet), pogodbe, poslovna pisma in vsa ostala besedila). Na nas lahko računate tudi takrat, ko potrebujete sodno overjene prevode dokumentov.
  • tolmačenje v ruskem in angleškem jeziku - na poslovnih sestankih, sejmih, predstavitvah in seminarjih, konferencah z mednarodno udeležbo in okroglih mizah. Zaupajte strokovnjakom! Ne dovolite, da slabo tolmačenje omaje ugled vašega podjetja.
  • priprava gradiva za udeležbo na ruskih in ukrajinskih sejmih (prevod katalogov, priprava in adaptacija slogana ter reklamnega gradiva v ruščino)
  • jezikovni tečaji ruščine: individualne tečaje  ter  skupinska izobraževanja zaposlenih v podjetju (lahko izvedemo tečaj za poslovne tajnice, komercialiste v zunanji trgovini, za gostince in hoteljrje, za zaposlene v recepciji in strežno osebje, turistične agencije, vodje v prodajnih in navabnih oddelkih, direktorje ter ostale odgovorne osebe v podjetju).
Naše prednosti - vaše koristi

Specializirani smo za ruski jezik. V Ruskem Ekspresu smo ideje, znanja in izkušnje domačih učiteljev iskusno prepletamo z naravnimi danosti naravnih govorcev ruščine. Že 12 let počnemo tisto, kar najbolje znamo, imamo radi in obvladamo, zato smo resnično dobri.

Naše stranke upravičeno zahtevajo od nas najbolj kakovostne storitve in dejstvo, da so nam ostajajo zvesti, najboljše dokazilo, da so z našimi uslugami zadovoljne.

Verjamemo, da tudi vam bodo naše celovite rešitve v pomoč pri sporazumevanju in uspešnem poslovanju z rusko govorečimi strankami, partnerji in prijatelji.

Kontaktirajte nas

Za več informacij nas lahko pokličite na telefonski štev.: 01/ 546-54-56 ali 031/662-073 ali nam pišite na: info@ruski-ekspres.com . Z  veseljem se bomo dogovorili za osebno srečanje ali odgovorili na vaša morebitna vprašanja glede poslovnega sodelovanja.

Pridite v stik z nami - pozorno vam bomo prisluhnili in pomagali najti najboljšo rešitev za vas. Pa če potrebujete naše usluge vsak dan ali samo enkrat na leto!

 

Komentarji