Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Ruščina za podjetja. Individualni tečaj

Ruski ekspres d.o.o., Center ruskega jezika


Ruski ekspres d.o.o., Center ruskega jezika
30,00 €
Cena vsebuje DDV
Prikaži brez DDV
Ljubljana
Po dogovoru
1 ura
Izobraževanje za podjetja

Informacije o programu

 Vabimo vas na intenzivne individualne tečaje ruskega jezika z naravnim govorcem ruščine.

Komu so namenjene:

Vaše delo vam ne dovoljuje obiska klasičnih tečajev ruskega jezika? Individualni tečaji ruščine so idealne za vse, ki še nimate ali že imate predznanje ruščine, želite pa v kratkem času pridobiti ali nadgraditi praktična znanja za učinkovito rabo sodobnega ruskega jezika.

Cilj:

Na tečajih boste dobili izčrpne odgovore na vprašanja, s katerimi se srečujete med vašim delom. Skupaj bomo odpravili najpogostejše napake pri komuniciranju z ruskimi partnerji.

Dobili boste tudi  resnično uporabne napotke , ki vam bodo koristili tako na službenih potovanjih kot na družabnih srečanjih z ruskimi kolegi. Naučili se boste bolj tekoče in samozavestno izražati v ruščini. Jezik vam ne bo več povzročal zadreg!

Učne metode in gradivo:

Program tečaja temelji na sodobnih metodah poučevanja. Posebej se osredotočamo  na utrjevanje pogovornega jezika, pravilno izgovorjavo in bogatenje besednega zaklada.  S preigravanjem različnih vlog in drugimi tehnikami dosežemo, da se tečajniki hitro znajdejo v različnih življenjskih situacijah. Strukturo in vsebino obravnavanih tem prilagodimo tečajnikom.

Poleg tega vam bomo zaupali, na kaj ne smete pozabiti, ko se službeno odpravite v Rusijo in še veliko drugih koristnih nasvetov. Naučili vas bomo na primer, kako se po rusko reče @ ("afna" ) v elektronskem naslovu - "sobaka"! Zraven vam bomo še prišepnili, da pomeni "sobaka" v dobesednem prevodu >pes<. Da zaradi take ali podobnih malenkosti ne bi bili ob ugled ali pomemben posel.

Ne odlašajte, pridite na individualni tečaj in zagotovite  potrebno znanje še danes!

Komentarji