Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Program Trgovec za poklic prodajalec

Paratus d.o.o.


Paratus d.o.o.
800,00 € 760,00 €
Cena vsebuje DDV
Prikaži brez DDV
5%
popust
Ljubljana
Po dogovoru
Individualni tečaj

Informacije o programu

Program je organizacijsko prilagojen izobraževanju odraslih, njihovim delovnim in življenjskim izkušnjam ter predhodni izobrazbi. Predavanja so organizirana dvakrat tedensko v prostorih zasebne ekonomske šole PARATUS , Prešernova cesta 5, Ljubljana-Center.

Vpišete se lahko:
  •   če ste uspešno končali osnovno šolo
  •  če imate zaključeno šolanje v tri-letnem programu se vam priznajo primerljive izpitne obveznosti iz predhodnega izobraževanja (prekvalifikacija)

VPIS JE MOŽEN TAKOJ!

Investicija v znanje

VPISNINA: EUR 100

ŠOLNINA: v kolikor se vključujete v program prekvalifikacije ali dokvalifikacije, je odvisna od vašega predhodnega izobraževanja. Šolnina za redni program je EUR 800,00 za prvi letnik, za drugi letnik je šolnina  EUR 800,00 ter 500,00 za tretji letnik, plačljiva v mesečnih obrokih. V šolnino so vključena vsa predavanja po programu, seminarji, izpiti, praktično usposabljanje ter svetovanje.

Dokumentacija ob vpisu:
  • zaključno spričevalo
  • fotokopija rojstnega lista
  • fotokopija poročnega lista (žene)
  • EMŠO
  • davčna številka

ŽELIMO VAM OBILO ŠTUDIJSKIH USPEHOV IN ZADOVOLJSTVA!

PARATUS d.o.o.  Izobraževanje in svetovanje je po odločbi Ministrstva za šolstvo, znanost in šport Republike Slovenije, št.: 608-01-89,-90,-129/2004 z dne 11.08.2004 verificirana vzgojno-izobraževalna enota in je vpisana v razvid izobraževalnih organizacij za izvajanje triletnega programa strokovnega izobraževanja Trgovec (SPI) in štiriletnega programa strokovnega izobraževanja Ekonomski tehnik(SSI) in Ekonomski tehnik(PTI), v Ljubljani

Komentarji