Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Priprave na mednarodni izpit iz ruščine. Izboljšajte karierne možnosti!

Ruski ekspres d.o.o., Center ruskega jezika


Ruski ekspres d.o.o., Center ruskega jezika
312,00 €
Cena vsebuje DDV
Prikaži brez DDV
Ljubljana
Po dogovoru
30 ur
Izobraževanje za podjetja

Informacije o programu

 Vabimo vas na pripravljalne tečaje za mednarodne izpite iz ruskega jezika.

Center ruskega jezika Ruski ekspres je edini pooblaščeni testni center v Sloveniji
za izvajanje mednarodnih izpitov iz splošnega ruskega jezika. Mednarodno priznani izpit iz splošne ruščine kot tujega jezika TORFL  je možno odslej opraviti v naši jezikovni šoli.

Tečaje organiziramo za vse zahtevnostne stopnje: začetno, osnovno, I., II., III. in IV raven. V Ruskem ekspresu vas strokovno pripravimo na mednarodni izpit iz ruščine TORFL. Izvajamo 30-urne in 60-urne pripravljalne tečaje.

Zdaj imate priložnost, da opravite mednarodno veljavni izpit iz znanja splošnega ruskega jezika, ki ga danes tujci potrebujejo v številnih primerih, kot so denimo zaposlitev v Sloveniji in Rusiji, izobraževanje na ruskih univerzah, poučevanje ruščine ipd. Pri nas lahko opravljate preverjanje iz znanja ruskega jezika na katerikoli zahtevnostni ravni in si s svojim znanjem pridobite tudi mednarodno veljavno spričevalo.


Priprava na mednarodni izpit TORFL

Tečaje organiziramo za vse zahtevnostne stopnje: začetno, osnovno, I., II., III. in IV raven. V Ruskem ekspresu vas strokovno pripravimo na mednarodni izpit iz ruščine TORFL. Izvajamo 30-urne, 60-urne in 90-urne pripravljalne tečaje.

Vabimo vas na pripravljalne tečaje za opravljanje izpita iz ruščine. Dosedanje izkušnje kažejo, da kandidati denimo niso ustrezno pripravljeni na slušno razumevanje testa, ki je nujen pogoj za uspešno opravljanje izpita. Seznanili vas bomo s postopkom opravljanja izpita, odkrijli boste svoje >luknje< v znanju ruščine, dobite vtis o vsebini gradiva, zahtevnostni ravni, spoznate sistem ocenjevanja ipd. Vse to vam lahko pomaga odpraviti nepotrebno napetost pri opravljanju izpita.

V času priprav na opravljanje testa se lahko seznanite z vsebino in kriteriji za osnovno raven. 
Pripravite se na izpit!

Komentarji