Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
Internet je lahko vaš cenovno najugodnejši prodajni medij. Besedo 'lahko' smo dodali namerno, saj je vaš prodajni uspeh na internetu močno odvisen od tega; ali se vaši produkti nahajajo tam, kjer se nahaja tudi vaša ciljna publika ter ali so vaše vsebine prirejene za spletno prodajo. Zavedati se moramo, da je na internetu nešteto vsebin, zato bo bralec ob dolgočasnih, zastarelih, neprimernih ali pomanjkljivih vsebinah hitro oddeskal z vaše spletne strani.

Portal Znanja nudi različne možnosti oglaševanja:

1. BREZPLAČNA objava izobraževalnih programov ter predstavitev podjetja

Takšno oglaševanje je najbolj primerno za oglaševanje različnih konferenc, kongresov, seminarjev, tečajev, dneva odprtih vrat ter drugih enkratnih izobraževalnih dogodkov. Vaš dogodek bo tako oglaševan na www.portalznanja.com in v e-nabiralnikih tisočih ustreznih potencialnih slušateljev!

Pišite nam na: podpora@portalznanja.com in objavili bomo vaš program!

2. Oglaševanje s pasicami

Smiselno razporejen oglaševalski prostor vam zagotavlja, da boste našli primerno kombinacijo, ki bo bogato povrnila vašo investicijo v oglaševanje. Na voljo je oglasna pasica 300x250 in oglasna pasica 160x600.

3. Oglaševanje v e-obveščevalcu

e-Obveščevalec je e-sporočilo o aktualnih izobraževanjih, ki ga pošljemo na več kot 6000 naslovov oseb, ki se želijo izobraževati. Kandidate obveščamo o aktualnih izobraževanjih glede na področje izobraževanja, regije izvedbe programa, zaradi česar je možno ciljano oglaševanje. V e-obveščevalec je možno postaviti pasico velikosti 468x60 ali krajši tekstovni oglas.

4. Objava novice / članka

Našim uporabnikom se lahko na portalu predstavite tudi s člankom. Dolžina objave ni omejena, lahko pa dodate tudi poljubno število slikovnega in video materiala ter povezav na željene spletne strani.

5. Cene oglaševanja:

•    Oglasna pasica A (160x600): 10 € / 1000 prikazov (0,010 € na prikaz)
•    Oglasna pasica B (300x250, 10 € / 1000 prikazov (0,010 € na prikaz)
•    Članek, novica (neomejeno število znakov): 500 € na objavo

Kaj je dobro vedeti?
•    Ob naročilu več kot 100.000 prikazov priznamo 20% popust.
•    Agencijam nudimo 15% agencijski popust.
•    Pridržujemo si pravico do zavrnitve oglasa, v kolikor bi le-ta žalil verska, politična ali moralna načela naših uporabnikov.
•    Najmanjše možno naročilo je 10.000 prikazov.
•    Velikost posamezne pasice ne sme presegati 30 KB.