Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

O. K. Consulting d.o.o.


Celovška cesta 291

O podjetju:

Podjetje O.K. Consulting d.o.o. sta v letu 1998 ustanovila izkušena strokovnjaka, psiholog Niko Mejaš in zdravnik Željko Ćurić, ki na področju razvoja človeških virov intenzivno delujeta že več kot 15 let. Danes je v podjetju 12 zaposlenih, med njimi 8 psihologov, zdravnik, sociologinja in andragoginja. Kadrovska struktura uvršča podjetje med strokovno najmočnejša svetovalno izobraževalna podjetja v Sloveniji.
Ukvarjamo se predvsem z analizo stanja v podjetju, izobraževanjem zaposlenih, uvajanjem sistemov nagrajevanja, vpeljevanjem razvojnih letnih pogov in modela kompetenc....

Področja izobraževanj:

Področja našega delovanja lahko razdelimo v pet sklopov:

- Izobraževanje in trening - na področju vodenja, čustvene inteligentnosti, medosebnih odnosov, komunikacije in prodaje.
- Svetovanje - na področju motivacije, nagrajevanja zaposlenih, uvajanja sprememb, razvoja kadrov in kadrovske politike.
- Področje človeških virov - selekcija kadrov, sistemi nagrajevanja zaposlenih, izdelava modela kompetenc za zaposlene, ocenjevanje po modelu 360°povratne informacije, različne raziskave za analizo stanja v podjetju (merjenje psihološke klime, motivacije, zadovoljstva, kulture), ocenjevalni in letni razgovori.
- Šola starševstva in partnerstva - šola se ukvarja na eni strani z različnimi tipi vzgoje, vzgojnimi ukrepi, kritiko in pohvalo in oblikovanjem življenjskih scenarijev, po drugi strani pa s temelji kvalitetnega partnerstva, >matematiko< partnerstva, pogostimi zablodami o ljubezni in spolnostjo v partnerstvu.
- Osebnostna rast - za izboljšanje kvalitete življenja izvajamo individualno, partnersko in skupinsko svetovanje ter delavnice za manjše skupine na različne teme s področja osebne rasti.

Reference:

Z nami sodelujejo velika, srednja, majhna in mikro podjetja. V letu 2007 smo sodelovali z več kot 150 podjetji. Med njimi so Mobitel, Adriatic, Celjske lekarne, Krka, Trimo Lek, Maremico, Telekom, Avtenta.si, TPV, Lafarge Cement, Gora, Andersen ..
Več o naših referencah na http://www.okconsulting.si/default.asp?pid=reference.

Komentarji