Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Nemščina individualno - višji nivo/special.

Veris - jezikovni studio


Veris - jezikovni studio
30,00 €
Cena vsebuje DDV
Prikaži brez DDV
Ljubljana
Po dogovoru
1 ura
Izobraževanje za podjetja

Informacije o programu

Zakaj individualno

Individualne ure so najhitrejša pot do tekočega in pravilnega obvladovanja tujega jezika, saj se profesor prilagodi vašemu predzanju in vašim željam glede  uporabe jezika  v prihodnosti. Individualni tečaj poteka v najsodobneje opremljeni izolirani učilnici, v kateri vsaka ura prehitro mine, saj boste tuj jezik spoznavali in osvajali na zanimiv, hiter in učinkovit način.

Kdo bo vodil tečaj

Poučevala Vas bo diplomirana profesorica nemščine, ki je 10 let živela v Nemčiji in zelo dobro pozna nemško tradicijo, navade in specifike Nemcev, Avstrijcev in Švicarjev. Ima izkušnje s poučevanjem nemščine, saj je poučevala tako otroke, kakor poslovneže, zaposlene v javnem sektorju, poslovne tajnice itd. Tečaj daje poudarek na razvijanju komunikacijske sposobnosti v nemščini, ki ga danes govori tretina  Evropejcev. Ker učenje ponavadi poteka strnjeno ali pa po napornem delavniku, uporablja profesorica vse sodobne didaktične metode, pri čemer uporablja tako avdiovizualna sredstva, kakor Power Point, internet in e-učne pripomočke. Ogrodje poučevanja nemščine je klasično, tečajniki se najbolje učijo s pomočjo dialogov in 'znajdi se' simuliranih situacij. Vsa pravila komunikacije v nemščini  in za to potrebna slovnica so razloženi na klasičen način, pri čemer tečajniki dobijo ogromno vaj za piljenje znanja. Po končanem tečaju tečajnike še en mesec spremljamo, če potrebujejo še kakšen nasvet oz. se počutijo nesigurne na določenem področju rabe tujega jezika.

Komu je namenjen

Tečaj je namenjen tako popotnikom, poslovnežem, poslovnim tajnicam, komercialistom, osebju za stike z javnostmi in vsem, ki se vsakodnevno srečujete s tujimi poslovnimi partnerji in se morate hitro odzvati na povpraševanja, prošnje, zahteve, pritožbe, vabila itd. Namenjen je tudi vsem, ki imate radi potovanja, spoznavanje novih ljudi, kultur, zgodovinskih in umetnostnih posebnosti. Predvsem pa je namenjen vsem, ki potrebujete znanje neščine takoj in imate premalo časa za obiskovanje tečaja skozi vse leto.

Tečaja se ponavadi udeležujejo od 32-55 let stari zaposleni, ki delajo v predstavništvih tujih podjetij oziroma kakorkoli poslujejo s tujino.

U G O D N O ! Individualna ura višji nivo/special. v naročnikovem podjetju v Lj - 1 ura = 25,00 EUR.

Komentarji