Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Microsoft office 2007

BIROCOM2000


BIROCOM2000
166,92 € 158,57 €
Cena vsebuje DDV
Prikaži brez DDV
5%
popust
Ptuj, Celje, Maribor, Ljubljana
Po dogovoru
25 ur
Izobraževanje za podjetja

Informacije o programu

Microsoft office 2007 je naš prvi program izobraževanja, ki ga izvajamo še preden je uradna verzija priljubljenega pisarniškega orodja ugledala luč sveta. Za ta korak smo se odločili preprosto zato, ker je verzija 2007 tako posebna. Uvedene spremembe so naravnost navdušujoče. Že odlično orodje so pri Microsoftu tako dopolnili / spremenili, da je sedaj še bolj dopadljivo, uporabno in sploh navdušujoče. Spremenjen je uprabniški vmesnik (orodne vrstice so nadomeščene s t.i. trakovi, padajočih menijev ni več, nekateri procesi so popolnoma automatizirani. Microsoft office 2007 je nedvomno najprimernejša najava novega operacisjkega sistema MS Vista.

Če smo se pri verzijah XP in 2003 spraševali, ali naj še naprej uporabljamo komercialne ali odprtokodne in proste programske aplikacije, potem tukaj vsak dvom odpade. Microsoft je z verzijo 2007 svojo zbirko pisarniških orodij ponovno postavil za par svetlobnih let pred konkurenco. Da je temu res tako, se lahko prepričate v našem programu računalniškega usposabljanja za delo z novim programskim paketom Microsoft office 2007. Ob tem vsi udeleženci prejmejo polno delujočo verzijo omenjenega programa (beta) brezplačno.

Usposabljanje traje 25 pedagoških ur, 5 ur na dan, štiri dni na teden. Vsak udeleženec v programu usposabljanja Microsoft office 2007 prejme pisalo, delovni zvezek, kompaktni disk (vso potrebno programje - polna delujoča verzija paketa Microsoft office 2007), disketo (za sprotno hranjenje nalog in prenos le teh na domač / služben osebni računalnik), reklamno gradivo, ter bloke za osvežitev. V poslovnem kompleksu se namreč nahaja tudi prijetna kavarna, kjer se udeleženci naših programov usposabljanja lahko osvežijo z osvežilnimi pijačami ali kavo. Naša računalniška učilnica je prijetna in zračna, ter ponuja idealne pogoje za osvajanje novih znanj s področja računalniške uporabe. Predavatelji s svojo strokovnostjo in pristopom garantirajo maksimalen izplen znanja. Udeležencem nudimo tudi ugodne plačilne pogoje. Program usposabljanja Microsoft office 2007 je še posebej ugoden za zaposlene delavce pri s.p., saj ti lahko računajo na kar 70% refundacijo vseh stroškov usposabljanja.

Ob zaključku usposabljanja udeleženci prejmejo lična uradna potrdila, s katerimi lahko svojo novo usposobljenost tudi dokazujejo.

Udeležbo v programu usposabljanja priporočamo vsem, ki se z omenjenim pisarniškim paketom srečujete pri svojem vsakodnevnem opravilu .

Vljudno vabljeni v program računalniškega usposabljanja Microsoft office 2007.

Sledijo poglavja iz vsebine

- Uvod
- Dokumentacija
- Predstavitev načina dela in novitet pisarniškega paketa Microsoft office 2007
- Uvod v snov Microsoft office 2007
- Predstavitev novega uporabniškega vmesnika (bistvene spremembe!)
- Predstavitev okolij programskih aplikacij
- Predstavitev aplikacije WORD
- Predstavitev aplikacije EXCEL
- Predstavitev aplikacije POWER POINT
- Predstavitev aplikacije ACCESS
- Primeri iz posameznih aplikacij
- Povezave med aplikacijami
- Praktični primeri in nov format XPS
- Prikaz delovanja IDE VBA
- Individualno reševanje nalog
- Podelitev uradnih potrdil

Vljudno vabljeni na predogled prihodnosti poslovnih programskih aplikacij. 

Komentarji