Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Izvajanje in vodenje IT projekta

Informacijsko svetovanje in izobraževanje, Mitja Kovačič s.p.


Informacijsko svetovanje in izobraževanje, Mitja Kovačič s.p.
790,00 €
Cena vsebuje DDV
Prikaži brez DDV
v podjetju (pri naročniku)
Po dogovoru
3 ure
Izobraževanje za podjetja

Informacije o programu

Informatizacija poslovnih procesov predstavlja ključni prispevek k njihovi optimizaciji, ekonomičnosti in posledično dvigu konkurenčnosti podjetja. Pri takem početju se nenehno srečujemo z IT projekti in projektnim menedžmentom, ki skrbi za načrtovanje, organiziranje, vodenje in spremljanje takega početja.

  • Delavnica podaja odgovore na vprašanja, ki nastajajo v drugi, izvedbeni fazi projekta. Iz vidika projektnega menedžmenta se bomo ukvarjali z vodenjem in spremljanjem (nadzorom) projekta.
  • Spoznali agilni, prototipni in klasični pristop izvedbe ter upravljanje s projektnim timom. Ogledali si bomo projektno dokumentacijo od povpraševanja ter ponudbe izvajalca ter sklenjeno pogodbo o izvedbi projekta.
  • Naše delo bomo zaključili s primerom zaključnega poročila projekta.
Vabljeni:  
  1. poslovni analitiki iz področja informatizacije poslovnih procesov,
  2. vodje projektov, ki želite izpopolniti svoje veščine projektnega vodenja,   
  3. vodje projektnih pisarn,
  4. kandidati za vodje projektov,
  5. vodje služb in oddelkov iz področja informatike,
  6. kandidati za pridobitev mednarodnih certifikatov,
  7. člani projektnih skupin IT projektov.

Stroški izvedbe:


Objavleni stroški izvedbe so za do vključno 5 udeležencev iz podjetja. Strošek nadaljnega udeleženca znaša 10% objavlene cene. Potni stroški se obračunajo po veljavni zakonodaji.

Predavatelj:

Mitja Kovačič je diplomiral na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru, nato pa zaključil
podiplomski specialistični študij na Fakulteti za organizacijske vede s področja organizacije in managementa informacijskih sistemov. Od leta 1987 se ukvarja z računalništvom in informatiko.
Leta je opravljal tudi vodstvena dela v službi za informatiko. Vodil je IKT programe in IKT projekte elektronskega poslovanja ter vrsto
mednarodnih projektov, ki jih sponzorira evropska komisija. Je IPMA certificiran senior projektni manager in predava na višji šoli za informatiko.

Delavnica je namenjena za podjetja in se izvede na sedežu naročnika.

Komentarji