Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Informatika v strojništvu - CNC tehnologija po korakih

BIROCOM2000


BIROCOM2000
1.037,00 € 985,15 €
Cena vsebuje DDV
Prikaži brez DDV
5%
popust
Maribor, oziroma na naslovu naročnika (pravne osebe)
Po dogovoru
50 ur
Izobraževanje za podjetja

Informacije o programu

Informatika v strojništvu - CNC tehnologija po korakih 


Pridobitev trdnih osnov je na podroćju CNC tehnologije ključnega pomena, če želimo na tem ozko specializiranem področju uspešno delovati
. Žal so ta znanja izredno težko dostopna. Ponujamo preizkušen program usposabljanja za strojnike in lesarje, ki jim bo na tem področju program nedvomno v izredno pomoč. Dodatno vrednost nedvomno predstavlja dejstvo, da udeleženci razen same tehnologije odrezavanja materialov ne potrebujejo specifičnih znanj z omenjenega področja. Usposabljanje je idealno tudi za podjetja, ki nameravajo s klasične proizvodnjo avtomatizirati / nadgraditi (CAD/CAM - CNC).

Usposabljanje obravnava tako področje CAD kot nadgradnjo samega področja z CAM. Pri svojem delu se udeleženci usposabljanja poslužujejo CAD orodja (AutoCAD 2004), NC editorja, CNC simulatorjev, namenskih aplikacij kot je npr.: Sinutrain podjetja Siemens, lastnih programskih aplikacij napisanih posebej za namen izobraževanja strokovnjakov na področju CNC tehnologije (operaterji CNC strojev in CNC programerji). Usposabljanje traja 80 ur, štiri krat na teden po 5 ur na dan. Udeleženci so upravičeni do 15 minutnega odmora, katerega prebijejo ob osvežilnih pijačah / kavi v prijetni kavarni, ki je prav tako v našem poslovnem kompleksu. Računalniška učilnica je zračna in prijetno urejena, tako da udeležencem progarama usposabljanja nudi kar najboljše pogoje za osvajanje zelo zahtevnih vsebin.

Udeleženci na usposabljanju prejmejo učno gradivo v obliki skripte, kompaktne diske z vso potrebno programsko opremo, disketo za sprotno hranjenje dela in prenos le tega na domač oz. službeni osebni računalnik, BONUS programsko opremo (AV aplikacijo znamke F-SECURE ki je trenutno edina aplikacija sposobna odstraniti ROOT KIT-e z naših sistemov), bloke za osvežilne napitke, pisala, reklamno gradivo, in še ...

Iz vsebine programa usposabljanja " CNC tehnologija po korakih ":

- Uvod
- Dokumentacija
- Predstavitev predavateljev in programa
- Osnove IT tehnologije - strojna in programska oprema
- Predstavitev osnov CNC tehnologije
- Seznanitev s CNC kodo (prikaz CNC kode in njena razlaga: G funkcije, M funkcije, ...)
- Ročno programiranje (ročno pisanje CNC kode z uporabo CAD aplikacije in NC urejevalnika)
- Računalniško podprto programiranje (osnove uporabe CAD/CAM sistema)
- Upravljanje in strega CNC stroja (posluževanje stroja, izhodiščne lege, končna stikala, ...)
- Praktični primeri (več osna obdelava - simulacija na simulatorjih)
- Preizkus osvojenega znanja (prav tako iz praktičnih primerov)
- Zaključek s prejemom uradnih potrdil

Glede na izredno uporabnost pridobljenega znanja, ugodnih plačilnih pogojev, ter samo ceno usposabljanja, program usposabljanja " CNC tehnologija po korakih " toplo priporočamo!

Komentarji