Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Informacijsko svetovanje in izobraževanje, Mitja Kovačič s.p.


Borova vas 5

O podjetju:

Mitja Kovačič je diplomiral na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru, nato pa zaključil podiplomski specialistični študij na Fakulteti za organizacijske vede s področja organizacije in managementa informacijskih sistemov. Vodil je IKT programe in IKT projekte elektronskega poslovanja ter vrsto mednarodnih projektov, ki jih sponzorira evropska komisija. Je IPMA certificiran senior projektni manager in predava na srednji in višji šoli.

Področja izobraževanj:

Specialistična "na kožo pisana" IT izobraževanja (seminarji, delavnice, tečaji) iz področja projektnega menedžmenta in menedžmenta informacijskih sistemov za podjeja. Pedagoško delo delo na srednješolskih in višješolskih programih iz področja informacijskih sistemov. Imenovani višješolski predavatelj za podatkovne zbirke, varnost in zaščita ter varovanje informacijskih sistemov.

Reference:

Izvedena izobraževanja v okviru drugih izobraževalnih inštitucij in združenj. Udeleženci iz javnega, bančnega in zavarovalniškega sektorja ter iz gospodarskih družb.Nekaj podjetij udeležencev: NLB d.d., NKBM d.d., Zavarovalnica Triglav d.d., Primorje d.d., Halcom d.d., Javni zavodi (fakultete, sociala) in še mnogo drugih ...

Komentarji