Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Individualno intuicijsko svetovanje – medsebojni in partnerski odnosi

Tanja Pavc s.p.


Tanja Pavc s.p.
33,00 €
Cena vsebuje DDV
Prikaži brez DDV
Ljubljana
Po dogovoru
1 ura
Individualni tečaj

Informacije o programu

Kaj so pravzaprav partnerski odnosi? 
Zelo kompleksno vprašanje ali pa zelo preprosto? Ste obtičali »nekje«, in ne veste kako naprej ali pa vam je vaše partnerstvo samoumevno, nekaj kar živimo iz dneva v dan?

Ste zaradi vašega partnerskega odnosa nesrečni oziroma vam jemlje energijo, pa ne prepoznate zakaj?
Se mogoče sprašujete zakaj v svoje življenje vedno privlačite »enake« partnerje? Se v vaših partnerstvih samo menjajo »obrazi« situacije pa se ponavljajo? Želite spremeniti svojega partnerja, da bi potem, vi bili srečni? Jasno vam mora biti, da spremenite lahko samo sebe, potem pa se bodo najverjetneje začeli spreminjati tudi vaši partnerji, odnosi z njimi in situacije v katerih se boste znašli. Vse je energija, kar oddajamo to privlačimo. Naši partnerji so naša ogledala.

Ste samski in se zato počutite osamljeni?
Lahko boste ostali samski, nikoli več pa se ne boste počutili osamljene! Ko se boste spremenili boste lahko v svoje življenje pritegnili sorodno dušo ali pa se v svoji koži počutili tako srečne in izpolnjene, da boste raje čas preživljali sami s sabo in vam ljubimi, kot da bi bili v odnosu z nekom, ki vas še dodatno ne osrečuje.

Verjeli ali ne, vse rešitve so v vas, samo prepoznati jih morate in udejanjiti.

Svetovanja so namenjena posameznikom in parom, ki si resnično želijo rešiti probleme v partnerstvu ali ostalih odnosih
in zaživeti v ljubeči, prijetni in kvalitetni partnerski zvezi ali pa morebiti iz nje oditi, na čim bolj neboleč način.Če pa ste trenutno samski, da se ne boste več počutili osamljene in zaživeli bolj polno in srečno življenje ter jasno vedeli kakšnega življenjskega sopotnika si želite. Svetovanja se običajno izvajajo po metodi »talk and walk« in se izvajajo med sprehodom v naravi, na predhodno dogovorjeni lokaciji. 

Cena: 33,00 eur za eno svetovalno uro - 60min na osebo.

Z ljubeznijo, Tanja

Komentarji