Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

IBM Slovenija d. o. o.


Trg republike 3

O podjetju:

IBM Slovenija, d. o. o., se predstavi:

IBM je na slovenskem trgu navzoč že več kot 60 let. Kot samostojno podjetje pa IBM Slovenija, d. o. o., podjetje za proizvodnjo, marketing in storitve, deluje od 1. oktobra 1992.

Na slovenskem trgu ponujamo več kot 40.000 proizvodov in storitev, vse od strežniških in pomnilniških sistemov, programske opreme in orodij, storitev na področju tehnične podpore, izobraževanja in svetovanja ter prenosa znanja in tehnologije. Vsa navedena ponudba je zaobsežena v izvirni IBM-ovi ponudbi >e-business on demand< - poslovanje na zahtevo. Izrednega pomena je tudi inovativnost, ki jo spodbujamo pri vseh zaposlenih. IBM je že 13 let vodilni pri inovacijah; samo lani je v ZDA prijavil 3000 patentov. Pri izvedbi svojih projektov sodelujemo s pogodbenimi poslovnimi partnerji v Sloveniji in tujini.

Danes imamo v IBM-u Slovenija 181 zaposlenih. Znanje dopolnjujejo v IBM-ovih izobraževalnih centrih po vsem svetu, tako da so ves čas seznanjeni z novimi tehnologijami in sodobnimi metodami dela. Z izobraževalnimi tečaji pa tehnično in poslovno znanje na najvišji ravni ponujamo tudi našim strankam.

Tehnični tečaji so vezani na uvajanje, razvoj in uporabo nove strojne in programske opreme. Učne poti omogočajo pridobivanje temeljnih znanj in nadgrajevanje glede na specializacijo IT strokovnjakov. Tehnične tečaje dopolnjujejo izobraževalni programi na področju managementa. Predavatelji so strokovnjaki tako iz Slovenije kot tudi iz tujine.

Poslanstvo

? Biti vodilni ponudnik kakovostnih IT-rešitev.
? Skrbeti za zadovoljstvo strank in motivacijo zaposlenih.
Prizadevamo si biti med vodilnimi v poslovnem svetovanju, razvoju in proizvodnji najnaprednejših informacijskih tehnologij, vključno z računalniškimi sistemi, programsko opremo, omrežji, hranjenjem podatkov, vse pomembnejše pa so storitve na navedenih področjih. Tako napredno tehnologijo spreminjamo v poslovno vrednost za naše stranke

Področja izobraževanj:

Tehnična izobraževanja na področju strojne opreme: Aix, Linux, xSeries, pSeries, zSeries, iSeries.
Tehnična izobraževanja na področju programske opreme: WebSphere software, Rational software, Tivoli software, Information Management.
IBM Šola projektnega vodenja: Temelji projektnega vodenja, Vodenje in razvoj projektnega tima, Obvladovanje tveganj, Nadzorovanje izvajanja projekta, Oskrba projekta, Vodenje obsežnih projektov, Pripravljalni seminar za PMI certifikacijo.
Izobraževalni programi za managerje po konceptu IBM Management Development
Moduli: Vodenje in voditeljstvo, Motiviranje in coaching, Vodenje tima in timsko delo
Prodaja: za zaključene skupine: Prodaja rešitev, Prodaja ključnim kupcem. Razpisne delavnice: Uspešna poslovna pogajanja, Train the trainer - Usposabljanje za usposabljanje.

Reference:

Število IBM-ovih strank je v zadnjih nekaj letih doseglo obseg nekaj sto, kar potrjuje IBM-ovo zavezanost razvoju in implementaciji storitev z visoko dodano vrednostjo.

Komentarji