Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Executive MBA

COTRUGLI Poslovna Šola / COTRUGLI Business School


COTRUGLI Poslovna Šola / COTRUGLI Business School
18.000,00 €
Cena vsebuje DDV
Prikaži brez DDV
Zagreb
Po dogovoru
Individualni tečaj

Informacije o programu

Program Executive MBA, vrhunski modularni program z mednarodnimi profesorji in strokovnjaki, je zasnovan za senior menedžerje, ter se prilagaja njihovim (pre)natrpanim poslovnim urnikom.

 
Kakšne so značilnosti programa Executive MBA pri Cotrugli Business School?

Program poteka v 18 modulih razporejenih v 2 leti, predavanja potekajo (večinoma) v Zagrebu, kjer je tudi center Cotrugli Business
School.

Moduli so razporejeni tako, da se maksimalno prilagajajo posamezniku in da je odsotnost iz delovnega mesta mininalna: potekajo 1x mesečno, konec tedna, po 3-4 dni (posameznik je na mesec odsoten 1-2 delovna dni ter en vikend). Julija in avgusta modulov ni.

V eni generaciji je 100 udeležencev programa, razdeljenih v dve večji skupini po 50 udeležencev. Mednarodni udeleženci so iz vse regije jugovzhodne evrope ter drugih držav, kar omogoča odlično mednarodno mreženje in nove poslovne kontakte.

Razpolagamo z najboljšimi mednarodnimi profesorji in strokovnjaki, ki predavajo med drugim tudi na MIT, INCAE, Harvard, ter tesno sodelujemo z World Business Academy.

Povprečna starost menedžerjev na programu Executive MBA je 36 let.

Izmenjava izkušenj ob razreševanju študij primerov (case study) v majnih skupinah z menedžerji  iz vse regije.

Pridobljeno znanje iz teorije in prakse je naslednji dan, takoj po zaključenem modulu, nemudoma uporabno pri vsakodnevnem poslu.

 

Kakšne pogoje mora kandidat/ka izpolnjevati za vpis na program Executive MBA?

 

Kandidat/ka mora
imeti:


·        Najmanj 4 leta delovnih izkušenj na vodstveni poziciji
·        Uspešno opravljeno testiranje primernosti kandidata za Executive MBA (testiranje se opravlja posamezno in v sklopu protokola Cotrugli Business School)
·        Diplomo
·        Reference in priporočila


Za dodatne informacije in one-to-one meeting smo vam z veseljem na voljo v naši poslovalnici._______________________________________________________________________________

Executive MBA program is mainly designed for top and middle management, as well as for proactive entrepreneurs eager to acquire modern business knowledge and skills, easily applicable in their organizations. The program is based on development of leadership competences among participants, who receive many valuable information and applicable knowledge.

EMBA program lasts for two years and lectures are carried out in form of weekend modules, which enable minimal absence from work. Modules are mainly held once a month and are weekend long (Friday to Sunday).

Why COTRUGLI Executive MBA program?

Executive MBA program is designed for business experienced managers who are willing to learn new skills and tools and share their knowledge with managers from different business fields. The program guides participants to work across divisions and functions to create value.

Participants:

Executive MBA attracts exceptional, ambitious, pioneering, innovative and socially conscious participants.
•    Nationalites: from South East Europe including Croatia, Serbia, Bulgaria, Slovenia, Macedonia, Bosnia & Herzegovina, Romania etc.
•    Background: middle and senior managers from various industry sectors, reputable organizations and business experiences
•    Average work experience 12 years
•    The average age of 34 years

Program:

•    Duration: 22 months
•    Program structure: 17 weekend long modules
•    Campuses: Zagreb or Belgrade
•    Participant’s profile: middle and top managers, entrepreneurs
•    Prerequisites: minimum 5 years of working experience, fluent in English, University degree
•    Tuition fee: 18 000 € + VAT

Za dodatne informacije in one-to-one meeting smo vam z veseljem na voljo v naši poslovalnici.

Komentarji