Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Ena-na-Ena Apple

Miška d.o.o


Miška d.o.o
39,00 €
Cena vsebuje DDV
Prikaži brez DDV
Letališka 32, 1000 Ljubljana
Po dogovoru
1 ura
Individualni tečaj

Informacije o programu

IZKORISTITE VSE KAR VAM MAC PONUJA

Izobraževanja Ena-na-Ena vam ponujajo izjemne priložnosti izobraževanja, kjer se izurjen učitelj posveti samo vam, prenese vse vaše datoteke iz starega računalnika in namesti na novega, vas nauči osnovne uporabe in vas usmerja skozi naprednejše projekte. Če ste začetnik pri uporabi Maca ali pa nekje vmes, je Ena-na-Ena najboljša izbira za vas.

VZPOSTAVITE SI OKOLJE

Ni pomembno, če ste pravkar kupili svoj prvi Maca ali pa ga uporablajte že leta. Izobraževanja Ena-na-Ena vas bodo napotila v pravo smer. Odvrzite svoj stari računalnik – Mac ali PC – in bomo prenesli vaše datoteke, namestili kupljeno novo programsko opremo Apple, vse na svojem mestu.

Vabimo vas, da nas obiščite in spoznate vašega novega Maca. Odgovorili bomo na vsa vaša vprašanja in vas spoznali z novim okoljem, ki bo pripravljen po vaši meri,  tako kot je vam všeč.

ZNANJE JE NAJVEČJA VREDNOTA

Izvedeli boste veliko in še več. Vaš računalnik bomo spemenili v orodje za izdelavo profesionlanih predstavitev in dokumentov (iWork), naučili vas bomo montaže vaših video posnetkov, seznanili vas  bomo z izdelavo in objavo osnovni spletnih strani (iLife)...

Komentarji