Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Dvignite svojo vrednost, podvojite svoje prihodke

Biznis ZAME, Tina Grilc s.p.


Biznis ZAME, Tina Grilc s.p.
697,00 € 397,29 €
Cena vsebuje DDV
Prikaži brez DDV
43%
popust
na spletu
Po dogovoru
50 ur
Izobraževanje za podjetja

Informacije o programu

1. modul:  Metoda Money Breakthrough Method®*Ustvarili si boste nova denarna prepričanja, ki bodo povsem vaša, kar boste globoko začutili. 
2. modul:  Izboljšanje vaše denarne zapuščine*Poslovili se boste od bolečin iz preteklosti in nenamernih napak ter spoznali temeljno modrost in resnico vaše  denarne zapuščine.*Odkrili boste zvite načine obnašanja glede denarja, s katerimi ste sami sebe spodkopavali, in se naučili, kako ustvariti nove denarne navade, ki jih boste sprejeli in sprejeli za svoje.
3. modul:  Kako si  odpustiti zaradi dolgov in drugih težav z denarjem iz preteklosti*Spoznali boste ustrezen načrt za odpuščanje v zvezi z dolgovi in za sproščanje občutkov krivde glede denarja iz preteklosti.*Spoznali boste, kako hitreje odplačati dolgove, brez da bi si morali pri tem zategovati pas (kar vam bo obenem sprostilo zmožnosti za ustvarjanje več denarja).Občutili boste zdravilno moč odpravljanja krivde, sramu ali zamer in posledičnega dviga lastne vrednosti, s katero si boste lažje ustvarili super prihodnost
4. modul:  Praktična denarna orodja za gradnjo posla*Naučili se boste sprostiti zavore v svojem življenju in obenem odkrili korake za zavestno služenje denarja, varčevanje in porabo.*Spoznali boste 3 principe, ki vam bodo vlili moči in vam omogočili, da boste vi upravljali z denarjem v poslu.*Spoznali boste enostaven sistem, ki vam bo omogočil jasen vpogled v „denarno plat“ posla (in s katerim se boste izognili tistim zakompliciranim (Excelovim) tabelam), obenem pa boste ustvarili močne pozitivne čustvene povezave za ustvarjanje več denarja pri vašem poslu.
5. modul:  Tista prava skrivnost za ustvarjanje večjega dobička pri katerem koli poslu *Odkrili boste zanimiv intuitiven način, kako „razumeti“ zgodbo, ki vam jo „pripovedujejo“ številke.*Spoznali boste natančen sistem, kako enostavno in samozavestno sprejemati odločitve glede denarja.*Naučili se boste načina, kako vas nenačrtovani odhodki ne bodo presenetili,*Spoznali boste, od česa se posloviti, da si omogočite večji dobiček in manj stresa.

Kaj dobite?- 5 modulov z originalnim gradivom po certificirani metodi Money Breakthrough Method v slovenščini— štirimesečna podpora v zasebni FB skupini samo za udeležence programa-zimzelna znanja in orodja, ki jih lahko uporabite sami ali z vašimi družinskimi člani- 3 individualne coachinge po metodi intuitivne terapije (izvaja intuitivni terapevt Iztok Grilc)–BONUS: super tabelica z makri v Excelu, ki sama odšteva in sešteva za vas glede na to, kdaj račun zapade in kakšen finančni cilj si postavite (meni je pomagala, da sem za 100 % dvignila prihodke oba meseca, ko sem jo uporabljala, ker me je prav pognala v akcijo:) Končno sem enkrat razumela številke!! Ja, tudi za družboslovce je to mogoče:)

Kaj pa investicija?

Redna cena programa je: 697 eur 
Za prve 3 prijave je cena samo 397 eur (DDV vključen).

Za podjetnice in podjetnike začetnice (nimajo podjetja več kot 2 leti) - samo 3 prosta mesta!: je cena le 277 eur.

Komentarji