Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

ESAB Columbus

BIROCOM2000


BIROCOM2000
3.004,51 € 2.403,61 €
Cena vsebuje DDV
Prikaži brez DDV
20%
popust
Ptuj, Maribor, Celje, Ljubljana, Zagreb, Reka, Pula
Po dogovoru
25 ur
Izobraževanje za podjetja

Informacije o programu

COLUMBUS II je CAD/CAM programsko orodje, namenjeno razvrščanju / zlaganju geometrijskih pozicij za dosego čimboljšega izkoristka pri razrezu materiala (krojne pole). Uporabniški vmesnik nemškega izdelka je presenetljivo prijazen in nudi avtomatizacijo drugače precej kompleksnih tehnoloških postopkov. Jazikovna podpora slovencem sicer ni v veliko pomoč, obstaja pa hrvaška različica, ki bo marsikomu pomagala rešiti začetne dileme.

Izkoristek materiala je pri tako razporejenih pozicijah naravnost neverjeten. Algoritem, uporabljen pri avtomatskem razporejanju pozicij, pa skoraj tako kvaliteten kot pri ročnem razporejanju.

Usposabljanje ESAB COLUMBUS je edinstveno tovrstno usposabljanje, katerega izvajamo po celotnem področju bivše Jugoslavije in vzhodne Evrope. Udležencem nudimo kompletno usposabljanje za delo s programskim orodjem COLUMBUS II skupaj z svetovanjem glede izbora strojne opreme in nabave samih rezalk (laser, plazma, plamen, voda, ...). Kompletno usposabljanje izvajamo v jeziku naročnika (slovensko, angleško, nemško in hrvaško). Naše cene so v primerjavi s cenami v matičnem podjetju (ESAB) za dobrih 40% nižje. Našim udeležencem ni potrebno potovati v nemčijo, s čimer odpadejo potni stroški in stroški nastanitev. Predavatelji usposabljanja ESAB COLUMBUS so obenem tudi njegovi dolgoletni uporabniki, ki so pri nastajanju novejših različic tudi aktivno sodelovali. 

Usposabljanje priporočamo podjetjem, ki se spogledujejo z možnostjo nakupa podobnih naprav (rezalk), vendar niso povsem prepričani glede izbire proizvajalca. Zagotavljamo 100% zadovoljstvo z možnostmi, ki jih ponuja paket COLUMBUS, kakor tudi s samim usposabljanjem za delo s tem zares kvalitetnim orodjem. Cena zajema kompletno usposabljanje za do (max.) 3 osebe.

Vsem zainteresiranim nudimo DEMO CAD/CAM programskega orodja - popolnoma delujoč program, z blokado izhodnega formata. Usposabljanje je namenjeno bodočim CNC programerjem / tehnologom / operaterjem. Traja 25 pedagoških ur, 5 dni na teden po 5 ur na dan. Lahko poteka v naših računalniških učilnicah, ali na naslovu naročnika (doplačilo). Udeleženci so upravičeni do 15 minutnih osvežilnih odmorov. Vso potrebno gradivo (kakor tudi uradna potrdila) prejmejo udeleženci na samem usposabljanju. Za udeležbo na usposabljanju ne potrebujejo nobenega predznanja iz uporabe sorodnih programskih aplikacij, zaželeno pa je osnovno poznavanje OS Windows. Prav tako je zaželeno poznavanje vsebin našega programa računalniškega usposabljanja AutoCAD 2D.  Usposabljanje ESAB COLUMBUS zajema dva poglavja:

- COLUMBUS II LAYOUT - MANAGER in
- COLUMBUS II DATA - MANAGER

Prvo poglavje obravnava krojno polo in dela povezana z njo, medtem ko drugo poglavje obravnava bazo pozicij. Možen je dogovor glede prevzema strežbe proizvodnje za čas uvajalnega obdobja, kar bodo znali ceniti zlasti  bodoči CNC programerji, ki bodo s tem pridobili še dodaten čas za kvalitetne priprave na samostojno delo.

Vaša konkurenčnost je odvisna od pravilnih odločitev - dobrodošli med najboljšimi!

Komentarji