Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Data d.o.o.


Dunajska cesta 136

O podjetju:

Data d.o.o. v okviru svojih storitev nudi celovito podporo ustanoviteljem podjetja in obstoječim podjetnikom: registracija podjetja je na točki VEM Data brezplačna. Za uspešno poslovanje Data d.o.o. omogoča naslednje storitve: zanesljiv računovodski servis, pomoč pri odprtju poslovnega računa, najem virtualne pisarne in možnost individualnega svetovanja na področju davkov, prava, kadrovanja in podjetništva.
Data d.o.o. organizira seminarje, delavnice in posvete, ki so namenjeni bodočim in obstoječim podjetnikom. Seminarji so osredotočeni predvsem na praktični vidik vsebine.

Področja izobraževanj:

Podjetništvo
Poslovanje
Računovodstvo
Davki
Marketing
Družabna omrežja
Zaščita inteketualne lastnine
Kandidiranje na javih razpisih
Zaposlovanje
Varstvo pri delu
Storitve za tujce

Reference:

Od leta 1990 naprej smo registrirali več tisoč podjetij. V okviru projekta VEM od oktobra 2006 pa do danes smo brezplačno registrirali približno 3690 podjetij. V letu 2010 smo se po številu registracij (več kot 2700) uvrstili na 2. mesto v državi, takoj za AJPES-om.

Brezplačno svetujemo več kot 5.000 potencialnim podjetnikom letno - osebno, po telefonu ali elektronsko.

Letno organiziramo več kot 100 brezplačnih seminarjev za podjetnike začetnike.

Brezplačno smo predavali preko 1000 študentom na različnih fakultetah Univerze v Ljubljani. Naši predavatelji gostijo tudi na Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju, v Tehnološkem parku in v različnih podjetjih.

Brezplačno tedensko e-obveščamo več kot 8.500 podjetnikov (MSP)

Našemu računovodskemu servisu zaupa že več kot 600 podjetij.

Komentarji