Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

COTRUGLI Poslovna Šola / COTRUGLI Business School


Tehnološki Park 19

O podjetju:

Cotrugli Business School je bila ustanovljena leta 2003 s pomočjo World Business Academy z namenom uvajanja progresivnih in inovativnih poslovno izobraževalnh programov. Danes združuje svojo vizijo z eminentnimi predavatelji in svetovalci iz poslovnih šol, kot so Kellogg, European School of Management, Stanford, Harvard, MIT, INCAE in druge. Cotrugli Business School je na področju Hrvaške, s sedežem v Zagrebu, vodilna poslovna šola, med najbolj eminentne poslovne šole pa se uvršča tudi na področju Slovenije, Bolgarije in Srbije. V Sloveniji COTRUGLI Poslovna šola deluje kot zasebni zavod.

Področja izobraževanj:

V letu 2008 bo Cotrugli Busines School na področju Slovenije delovala v okviru naslednjih programov:

EMBA (Executive MBA program) - program za top menedžment
In House Programs - programi, prilagojeni potrebam podjetij
MDP (Management Development Program) - program za junior & middle menedžment
AMP (Advanced Management Program) - 5 dnevni middle in top management program
MBA - program za junior in middle menedžerje

Cotrugli Business School je prav tako organizator izobraževalno-družabnih Cotrugli Forumov, konferenc, ter drugih oblik povezovanja vseh ravni menedžmenta in podjetništva.

Reference:

Poleg Executive MBA programa, katerega je obiskalo že pet generacij top menedžerjev iz Slovenije, Hrvaške, Bolgarije in Srbije, je Cotrugli Business School profesionalno usmerjena k izvajanju In House programov za podjetja in je ekskluziven regionalni ponudnik za Balanced Scorecard, vodilni sistem za implementacijo poslovnih strategij. Prednosti poslovne šole Cotrugli Business School so kvalitetni individualni programi in programi za podjetja s svetovno znanimi predavatelji in strokovnjaki, networking in poslovna druženja ter zagotavljanje kontinuiranega profesionalnega in individualnega napredka. Poslovna šola v vseh državah delovanja (prav tako v Sloveniji) vsako leto razpiše štipendije za izjemne menedžerje.

Komentarji