Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Autodesk AutoCAD 3D

BIROCOM2000


BIROCOM2000
646,80 € 614,46 €
Cena vsebuje DDV
Prikaži brez DDV
5%
popust
PTUJ, MARIBOR, CELJE
Po dogovoru
50 ur
Izobraževanje za podjetja

Informacije o programu

AutoCAD 3D
 

Programske aplikacije podjetja Autodesk ni potrebno posebej predstavljati. AutoCAD je referenčen izdelek na CAD področju, ki iz leta v leto svojo dominantno vlogo le še utrjuje. V kolikor obvaladate vsebine uvodnega usposabljanja AutoCAD 2D, je ta znanja priporočljivo nadgraditi v programu računalniškega usposabljanja AutoCAD 3D. Vdahnite svojih kreacijam prostorsko dimenzijo!

V podjetju Birocom2000 se z AutoCAD-om ukvarjamo že dobrih 15 let. Pričeli smo kot njegovi navdušeni uporabniki, ter nato že sami sodelovali pri ustvarjanju najrazličnejših uporabnih dodatkov ( LISP , VBA ), ki danes marsikateremu uporabniku omenjenega programskega orodja pomagajo pri hitrejšemu obvladovanju vsakodnevnih rutin. Ponosni smo, da smemo razlagati filozofijo tako inovativnega in nesebičnega orodja, kot je AutoCAD. Ta uporabnikom nudi veliko več, kot se sprva zdi. Ker pa vendarle gre za resno programsko orodje, smo se odločili ponuditi usposabljanje, ki v primerjavi s konkurenčnimi programi na trgu traja nekoliko dlje. Izkušnje namreč kažejo, da uporabniki CAD aplikacij potrebujejo večjo količino ur nadzorovanega dela, preden lahko samostojno nadaljujejo z nadgradnjo osvojenih vsebin.

Nadaljevalni program usposabljanja za delo s programskim orodjem AutoCAD nosi naziv AutoCAD 3D in traja polnih 50 pedagoških ur. Izvaja se 4 krat na teden, po 5 ur na dan. Udeleženci so upravičeni do 15 minutnega odmora, ki ga preživijo v prijetni kavarni, ki je prav tako v našem poslovnem kompleksu. Delo poteka v prijetno urejeni računalniški učilnici, ki udeležencem programa usposabljanja nudi kar najboljše pogoje za osvajanje zelo zahtevnih vsebin. Udeleženci programa AutoCAD 3D za razliko od udeležencev programa usposabljanja AutoCAD 2D rišejo v 3D prostoru. Pri tem se naučijo pravilno uporabljati uporabniške koordinatne sisteme (UCS), Viewporte, interaktivno opazovanje v 3D, vizualizacije, 3D mreže, SOLID, SURFACE,  ipd ...

Kot rečeno je za udeležbo v programu usposabljanja AutoCAD 3D potrebno osvojiti vsebine uvodnega usposabljanja AutoCAD 2D. Kakor v uvodnem usposabljanju se tudi v nadaljevalnem usposabljanju hitrost osvajanja vsebin  prilagodi skupini .

Iz vsebine programa usposabljanja AutoCAD 3D :

- Uvod
- Predstavitev predavateljev in programa
- Dokumentacija
- Ponovitev vsebin uvodnega usposabljanja AutoCAD 2D
- Prilagajanje okolja zahtevam uporabnika (dodatne orodne vrstice in programski ukazi - predstavitev Express Tools)
- Uporabniški koordinatni sistemi (UCS-i)
- Regije
- Bloki in njihovi atributi (praktična uporaba)
- Bloki in orodna skupina Express Tools
- Pogledi na risbo (Viewport-i in njihova uporaba)
- Layout (Paper space)
- ViewPoint-i
- 3D modeliranje
- Izdelava teles na podlagi 2D risb
- Boolove operacije
- Modificiranje trdih teles
- Kreiranje 2D pogledov iz 3D modelov
- Vaje (potencirano)
- Zaključek s prejemom uradnih potrdil

Ocena, s katero so kvaliteto samega usposabljanja anonimno ovrednotili udeleženci usposabljanj je 10! Usposabljanje toplo priporočamo vsem, ki se z omenjenim orodjem želijo ukvarjati profesionalno.

Komentarji