Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Autodesk AutoCAD 2D

BIROCOM2000


BIROCOM2000
396,43 € 376,61 €
Cena vsebuje DDV
Prikaži brez DDV
5%
popust
PTUJ, MARIBOR, CELJE
Po dogovoru
50 ur
Izobraževanje za podjetja

Informacije o programu

Autodesk AutoCAD 2D
 

Programske aplikacije podjetja Autodesk ni potrebno posebej predstavljati. AutoCAD je referenčen izdelek na CAD področju, ki iz leta v leto svojo dominantno vlogo le še utrjuje. Za uspešno uporabo omenjenega orodja je potrebno zagotoviti dobro osnovo. Slednje zagotavlja program usposabljanja AutoCAD 2D , ki je obenem tudi odlično izhodišče za izpite ECDL CAD .

V podjetju Birocom2000 se z AutoCAD-om ukvarjamo že dobrih 15 let. Pričeli smo kot njegovi navdušeni uporabniki, ter nato že sami sodelovali pri ustvarjanju najrazličnejših uporabnih dodatkov ( LISP , VBA ), ki danes marsikateremu uporabniku omenjenega programskega orodja pomagajo pri hitrejšemu obvladovanju vsakodnevnih rutin. Ponosni smo, da smemo razlagati filozofijo tako inovativnega in nesebičnega orodja, kot je AutoCAD. Ta uporabnikom nudi veliko več, kot se sprva zdi. Ker pa vendarle gre za resno programsko orodje, smo se odločili ponuditi usposabljanje, ki v primerjavi s konkurenčnimi programi na trgu traja nekoliko dlje. Izkušnje namreč kažejo, da novi uporabniki CAD aplikacij potrebujejo večjo količino ur nadzorovanega dela, preden lahko samostojno nadaljujejo z nadgradnjo osvojenih vsebin.

Osnovni program usposabljanja za delo s programskim orodjem AutoCAD nosi naziv AutoCAD 2D in traja polnih 50 pedagoških ur. Izvaja se 4 krat na teden, po 5 ur na dan. Udeleženci so upravičeni do 15 minutnega odmora, ki ga preživijo v prijetni kavarni, ki je prav tako v našem poslovnem kompleksu. Delo poteka v prijetno urejeni računalniški učilnici, ki udeležencem programa usposabljanja nudi kar najboljše pogoje za osvajanje zelo zahtevnih vsebin. Čeravno gre za uvodni program usposabljanja, udeleženci ob zaključku popolnoma obvladajo delo z omenjenim programskim orodjem v 2D prostoru (skice, načrti, tehnična dokumentacija, ...). Izpisi načrtov v merilu z vsemi pripadajočimi pogledi, besedili  ter bloki z atributi (glave risbe) so cilj, katerega dosežejo vsi udeleženi v programu usposabljanja AutoCAD 2D. Udeleženci naših programov usposabljanja lahko tudi brez težav opravljajo mednarodno preverjanje znanja na CAD področju in si (če to želijo) pridobijo ECDL CAD potrdilo . Razlogov za udeležbo je torej veliko. Nenazadnje ponujamo izvrstne plačilne pogoje, popuste, ter še posebne ugodnosti za zasposlene pri samostojnih podjetnikih (70% refundacijo celottnih stroškov usposabljanja). Udeleženci na usposabljanju prejmejo vso potrebno gradivo, vključno s pisali in bloki, ter tako razen svoje prisotnosti ne potrebujejo zagotoviti ničesar. Zaželeno je le poznavanje operacijskega sistema MS Windows, kar pa tudi ni pogoj. Hitrost osvajanja vsebin se prilagodi skupini . Program usposabljanja AutoCAD 2D je odlično izhodišče za nadaljevalni program računalniškega usposabljanja AutoCAD 3D , ter programa usposabljanja AutoCAD VBA .

Iz vsebine programa usposabljanja AutoCAD 2D :

- Uvod
- Predstavitev predavateljev in programa
- Dokumentacija
- OS Windows - osnovne manipulacije
- Predstavitev okolja prog. aplikacije AutoCAD
- Prilagajanje okolja zahtevam uporabnika
- Osnovni objekti risbe
- Osnove risanja
- Poizvedbe
- Izbori in njihova uporaba
- Podrobna razlaga funkcije PROPERTIES
- BLOK (podrobno - atributi)
- Besedila in posebne označbe v okolju CAD
- Šrafure in produktivno  kotiranje
- Model space (Model) in Paper space (Layout)
- Priprava na tiskanje dokumentacije in tiskanje
- Vaje (potencirano)
- Zaključek s prejemom uradnih potrdil (dodatna razlaga za ECDL izpite)

Ocena, s katero so kvaliteto samega usposabljanja anonimno ovrednotili udeleženci usposabljanj je 10! Usposabljanje toplo priporočamo vsem, ki se z omenjenim orodjem želijo ukvarjati profesionalno.

Komentarji