Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Vsakdo lahko izdela svojo kozmetiko!

Objavljeno: 24.02.2014
Naše delavnice so pravi balzam za dušo! Delo z eteričnimi olji in naravnimi materiali je zares čudovito in udeleženci se radi vračajo v Magnolijo po vedno nov zalogaj znanja in idej. Delavnice so namenjene tako začetnikom, ki bi radi izdelovali lastno kozmetiko, kot tistim, ki želijo kreirati lastno blagovno znamko naravnih izdelkov. Tematike vključujejo izdelavo naravne kozmetike, uporabo eteričnih olj za zdravljenje in duhovno rast ter izdelavo botaničnih parfumov.

Radi ustvarjamo skupaj, zato smo k sodelovanju povabili Matejo Podkrajšek, ki v Magnoliji vodi delavnico izdelave trdih mil, ter Darjo Blatnik, ki vas bo naučila izdelave tekočih mil. Na delavnicah v Izoli vas bo v umetnost izdelave naravne kozmetike popeljala Ornela Čebulec.

Ne "šparamo" s svojim znanjem. Z željo, da bi vam ponudili kvalitetne, strokovne in obenem inspirativne delavnice, se ves čas izobražujemo in nadgrajujemo svojo ponudbo. Gradimo na starodavnih znanjih, vendar sledimo sodobnim trendom v aromaterapiji in naravni kozmetiki. Na naši spletni strani boste našli veliko koristnih informacij o aromaterapiji in naravni kozmetiki. Skuhajte si skodelico čaja in pobrskajte po našem blogu ali si preberite prispevke, ki smo jih objavili v medijih.

Na delavnicah uporabljamo vrhunska eterična olja in hidrolate Florihana, skrbno izbrana hladno stiskana olja in masla ter kozmetične sestavine v skladu s certifikati Ecocert, BDIH, Cosmos in Soil Association.


Urnik naših delavnic si lahko pogledate tukaj.


Vir:http://www.magnolija.si/aroma-delavnice/


Komentarji