Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Angelska terapija

Vita Midea, Brigita Lep s.p.


Vita Midea, Brigita Lep s.p.
250,00 € 125,00 €
Cena vsebuje DDV
Prikaži brez DDV
50%
popust
on line
Po dogovoru
40 ur
Individualni tečaj

Informacije o programu

V tem tecaju boste spoznali:

1. Angele

2. Nadangele

3. Kristale Angelov

4. Povezovanje z angeli in njihov pomen

5. Čakre in povezavo z Angelo

6. Zdravljenje sebe in drugih

Tečaj lahko poteka individualno ali on line. Če se odločite za on line tečaj, potem prejmete celotne vsebine v pdf obliki. Ko zaključite z študijem nam javite, da želite opraviti test, ki je povezan s tem tečajem. Prav tako ga prejemte v on line obliki. Test je sestavljen iz 80 vprašanj in opisa primera, kako delate z angeli. Čas reševanja testa je poljuben, priporoča se oddaja v vsaj 3 dneh nazaj po e pošti.

Pridržujemo si 7 dni časa, da test pregledamo in vam pošljemo rezultate. Če test opravite z najmanj 80 % potem prejmete certifikat Angelske terapije. Certifikati ne nadomeščajo formalne izobrazbe in nobenih formalnih kreditnih točk. Tečaj je namenjen vaši osebnostni rasti in spremembi vašega življenja.

Certifikat prejmete po pošti.

Angelska terapija je duhovna metoda zdravljenja, ki vključuje delo znašimi angeli vodniki in nadangeli pri zdravljenju in uravnovešanju slehernega nivoja našega življenja.

Angelska terapija nam prav tako pomaga, da bolj jasno sprejemamo Božansko vodstvo Kreatorja in navodila angelov. Vsakdo ima svoje angele vodnike in prav ti angeli predstavljajo in zpolnjujejo Božanski namen miru za vse vas.

Če smo in ko smo odprti, da slišimo in sprejemamo sporočila svojih angelov, postane naše življenje veliko bolj ljubeče, mirno in harmonično.

Angelsko terapijo sestavlja kar nekaj zelo preprostih, uporabnih metod, ki nam omogočajo in pomagajo na milosten in zelo efekten način, odpustiti blokade in vzorce, katere nam ne služijo več, saj nas ovirajo na poti našega življenja in doseganju ciljev. Prav tako na miren in telesu prijazen način dvignete svoje zavedanje, v skladu s svojim življenjskim namenom.

Angelska terapija je odlična pomoč in  dopolnilo k celostnemu zdravljenju sebe in drugih.

Komentarji