Največji slovenski spletni izobraževalni portal
Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

75-urni tečaj angleščine za komercialiste - kombiniran tečaj 50 + 25

Veris - jezikovni studio


Veris - jezikovni studio
562,00 € 562,00 €
Cena vsebuje DDV
Prikaži brez DDV
Ljubljana
Po dogovoru
75 ur
Izobraževanje za podjetja

Informacije o programu

Tečaj angleškega jezika za komercialiste - kombiniran tečaj 50 ur splošni jezik + 25 ur poslovni jezik z naravnim govorcem

Vsebina tečaja
Na specializiranem tečaju se udeleženci seznanijo z besediščem, ki ga potrebujejo pri stikih z angleškimi poslovnimi partnerji (poslovna korespondenca, izbrana poglavja HRM).


Iz vsebine:
.    obnavljanje znanja slovničnih pravil splošnega jezika
.    najpogostejše teme in situacije, ki jih srečujemo vsakodnevno v službi
.    komunikacija po telefonu, faksu, klasični in e-pošti - indirektni pristop k strankam, učinkovito prodajno pismo
.    pisanje življenjepisa, prošnje, opravičila, prošnje, pritožbe, naročila, reklamacije, čestitk, sožalja, voščilnic ipd.
.    pisanje ponudb in priporočil
.    povpraševanje
.    uspešen model informiranja potencialnih naročnikov (oglaševanje, direktni marketing, telefonska prodaja storitev...)
.    pogovor z novim potencialnim naročnikom izobraževanj.
.    napake, ki jih je dobro poznati in se jih izogibati

Cilji tečaja

Cilj tečaja je aktivno sodelovati pri ustni in pisni poslovni komunikaciji v različnih situacijah, kot so predstavitev podjetja in dejavnosti, srečanje s poslovnimi partnerji, službena pot v tujino, poslovni pogovor in dogovarjanje o poslovnem sodelovanju. Predvsem se boste tečajniki naučili učinkovito in neproblematično izražati se v tujem jeziku pri poslovanju s tujimi partnerji.

Profesor in metode učenja
V skupini se priporoča največ 6 udeležencev; poleg učbenikov Oxford University Press uporabljamo lastno gradivo, ki smo ga razvili na podlagi potreb  naših tečajnikov.

Tečaj vodi diplomirani profesor angleškega jezika, ki ima sam izkušnje v poslovnem komuniciranju in pozna potrebe komercialistov, poslovnih tajnic, poslovnežev in vseh, ki se vsakodnevno srečujejo z angleščino. Ker učenje ponavadi poteka strnjeno ali pa po napornem delavniku, uporablja profesor vse sodobne didaktične metode, tako avdio vizualna sredstva, kakor Power Point, internet in e-učne pripomočke. Ogrodje poučevanja poslovnega jezika je klasično, tečajniki se najbolje učijo s pomočjo dialogov in 'znajdi se' simuliranih situacij, predvsem pa je ozračje učenja sproščeno. Vsa pravila poslovne komunikacije in za to potrebna slovnica so razložene na klasičen način, pri čemer tečajniki dobijo ogromno vaj za piljenje znanja. Po končanem tečaju tečajnike še en mesec spremljamo, če potrebujejo še kakšen nasvet oz. se počutijo nesigurne na določenem področju rabe angleškega jezika.

Komu je tečaj namenjen
Tečaj angleškega jezika za komercialiste je specializirani tečaj, torej namenjen samo poslovnim tajnicam, komercialistom in vsem, ki se vsakodnevno srečujete s tujimi partnerji in se morate hitro odzvati na povpraševanja, prošnje, zahteve, pritožbe, vabila itd. Tečajniki ste se že učili splošni angleški jezik in obvladate osnove (vsaj 2 leti učenja angleškega jezika ali znanje, ki ustreza stopnji A2). Predvsem pa je namenjen vsem, ki potrebujete specifično področje poslovnega jezika takoj in imate premalo časa za obiskovanje splošnega tečaja skozi vse leto.

 

Kje in kdaj poteka tečaj

Tečaj se organizira samo na željo podjetja ali skupine vsaj 4 zainteresiranih posameznikov na našem podjetju ali v prostorih naročnika.

Potrdilo
Ob koncu tečaja tečajnik opravlja ustni in pisni del izpita, na podlagi katerega pridobi potrdilo o udeležbi na Tečaju angleškega jezika za komercialiste. Opravljen izpit ima veljavnost javne listine. Po tem tečaju lahko opravljate mednarodni izpit BEC 1 (Preliminary).

Komentarji